به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هندوستان تایمز، وزیر خارجه اکوادور گفت که کشورش به طور رسمی به سفارت آمریکا گفته است پایگاهی را که آن کشور برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر مورد استفاده قرا رمی دهد و سال آینده مهلت اجازه آن به اتمام خواهد رسید ترک کند.
گفته می شود که بخاطرمختل شدن زندگی ساکنان اطراف پایگاه "مانتا"، دولت اکوادور مجبور شده است تا تخلیه این پایگاه را به آمریکائیها ابلاغ نماید، پایگاهی که قرار داد استفاده از آن بین دو طرف در سال 1999 بسته شد و اوت سال 2009 به پایان می رسد و آمریکا باید 300 سرباز خود را که در این پایگاه مستقر هستند به مکانی دیگر منتقل نماید.
شان مک کورمک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران گفت که کشورش درخواست ""رافائل کوری آ" رئیس جمهوری اکوادور را پذیرفته، اما واشنگتن نسبت به خلاء احتمالی که پس از تخلیه این پایگاه در مبارزه با قاچاق مواد مخدر بوجود خواهد آمد، هشدار می دهد.


نظر شما